top of page

 

 

 

 

 

Rustic Delight heeft producten ontworpen voor de winkel van het bijzondere Biesbosch Museum Eiland, gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, Nationaal Park De Biesbosch. De moeite waard om een keer te bezoeken!


 

Onze decoratieve bakfiets en de hoge bi als plantenhouder kunt u onder andere vinden in de sfeervolle winkel van "Bloem & Trend" te Sleeuwijk. Naast bloemen en planten, hebben zij ook een ruim assortiment aan decoratie, waar Rustic Delight een aanvulling op mag zijn."Bottelier Laurijssens", úw Topslijter in Made (Made schenkt) heeft een zeer sfeervolle winkel met een ruim assortiment aan dranken. Ook bieden zij de mogelijkheid een groot aantal dranken te proeven. Zij zijn gespecialiseerd in wijn, (malt) whisky's, bier, geschenken (inclusief Rustic Delight geschenken!) en trendlikeuren. 


 


 

De winkel "CreAnoeska" is gelegen aan de mooie markt in Geertruidenberg. Een winkel met sfeer en uitstraling! CreAnoeska verkoopt naast diverse bloemcreaties, kransen en decoraties ook producten van Rustic Delight. Ook cadeau artikelen behoren tot het assortiment en u kunt hier terecht voor workshops bloemschikken.
 

In Dordrecht vindt u "Erica Bloemideeën", zij zijn gespecialiseerd in bruids-, rouw- en bloemwerk. De bloemideeën worden uitgewerkt tot prachtige kunstwerken. In deze winkel zijn ook een aantal producten verkrijgbaar van Rustic Delight!


  Het familiebedrijf "Vervoorn - In den Prince Bloemsierkunst" heeft 2 prachtige winkels; in Giessen en in vestingstad Heusden. Naast kwaliteitsbloemen en -planten, hebben zij ook een ruime collectie aan aarde- en glaswerk. Inmiddels behoren de decoratieve bakfiets en de hoge bi (plantenhouder) van Rustic Delight ook tot het assortiment!
 

 

 


In Almkerk vindt u "Bloemsierkunst De Gelegenheid", waar u naast een groot assortiment van bloemen, potterie en decoratie (voor iedere gelegenheid!), ook producten van Rustic Delight kunt vinden. 

Een aantal van onze producten zijn vanaf heden te koop bij "Gebron Trading" te Hardinxveld-Giessendam. Zij hebben een zeer sfeervolle showroom vol landelijke en rustieke producten. 

Onze wederverkopers

Gelegenheid Logo.png
Biesbosch Museum  Eiland Logo.jpg
Gebron Trading Logo.png
Bloem Trend Sleeuwijk Logo.png
Erica Bloemideeen Logo.jpg
Vervoorn In Den Prince Bloemsierkunst Lo
Uw TopSlijter Logo.bmp
CreAnoeska Logo.png
Laurijssens Made.jpg
Erica Dordrecht.jpg
Gelegenheid Almkerk.jpg
bottom of page