top of page

Betalen

Voordat de verzending van uw besteld(e) product(en) plaatsvindt, dient de betaling te geschieden. Dit is mogelijk via de volgende betaalmethodes:

* Bankoverschrijving

* iDeal
* VISA
* MasterCard
* American Express
 

Betaalgegevens:


Rustic Delight
Werkendam

Rabobank
IBAN: NL65 RABO 0337 8640 47
BIC/SWIFT-code: RABONL2U


Retourneren / Ruilen

Gekochte goederen kunnen geretourneerd of geruild worden, mits het product zich in dezelfde staat bevindt en een onbeschadigde verpakking heeft.

U heeft het recht om uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst schriftelijk te annuleren per e-mail. U ontvangt van ons het Modelformulier van Herroeping welke wij graag ingevuld retour zien. Na annulering heeft u nogmaals 7 dagen om uw product naar ons retour te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij gaan er vanuit dat het pakket zorgvuldig wordt verpakt en voldoende wordt gefrankeerd. U ontvangt het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten retour mits het binnen 7 dagen bij ons is binnengekomen, er geen beschadigingen zijn aangetroffen en het pakket voldoende is gefrankeerd. 

Retourzendingen zijn op eigen risico. Rustic Delight is niet aansprakelijk voor eventuele schade of het kwijtraken van het pakket. Indien u een ander artikel wenst, kunt u deze opnieuw bestellen via onze website.

Levertijd / Verzendkosten

In onze webshop kunt u zien of een product voorradig is. Bestelde producten die op voorraad zijn, kunt u binnen 3 - 5 werkdagen verwachten. Indien u meerdere artikelen heeft besteld waarvan een bepaald artikel niet voorradig is, zal er gewacht worden met het uitsturen van de bestelling totdat deze compleet is. Heeft u vragen over levertijden of is het aantal dat u wilt bestellen niet beschikbaar, neem dan gerust contact met ons op via e-mail rustic-delight@outlook.com of via het contactformulier.

Uw bestelling zal worden klaargemaakt voor de verzending zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt verpakt. Rustic Delight is niet aansprakelijk voor eventuele schade of voor het kwijtraken van het pakket tijdens het transport. De verzending zal geschieden met PostNL. Eventueel kunnen wij ook via DPD verzenden als u dat wenst. U zal per e-mail een track-and-trace code ontvangen waarmee u uw pakket online kunt volgen. Hieronder vindt u de tarieven voor Nederland en België. Verzenden naar andere landen is geen probleem, stuurt u ons een e-mail voor de verzendkosten.

Kosten standaard verzending naar Nederland en België:

 

Tot 2 kg: € 9,60 met POSTNL (max. formaat 60x60x55 cm)
Tot 10 kg: € 12,60 met POSTNL (max. formaat 60x60x55 cm)
10 - 20 kg: € 21,60 met POSTNL (max. formaat 60x60x55 cm)
Tot 10 kg: € 11,00 met DPD (max. formaat 100x50x50 cm)
Tot 20 kg: € 13,00 met DPD (max. formaat 100x50x50 cm)


 

Klachten en Garantie 

Ondanks ons klantgericht denken en handelen kan het zijn dat u toch ergens een klacht over heeft. Wij willen u verzoeken om uw klachten schriftelijk bij ons kenbaar te maken per e-mail. We zullen dan samen met u naar een geschikte oplossing zoeken.

Wij besteden uiterste zorg en aandacht aan het produceren van onze producten
en doen ons best om deze in goede conditie aan u te leveren. Onverhoeds kan het wel eens voorkomen dat er iets gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Bij gebreken kunt u binnen één maand na aankoopdatum ons schriftelijk hiervan verwittigen per e-mail. Wij zullen u dan per ommegaande contacteren en met u een geschikte oplossing bespreken.

bottom of page